Welcome Guest ( Autentificare | Înregistrare )

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cind ati aflat ce o sa aveti?
MesajScris: 09 Dec 2009, 12:17 

Neconectat
Eu cred ca in luna a cincea la USG ar trebui sa-mi spuna ce o sa am, dar aicea, adica unde ma aflu eu nu tot timpul spun ce ai depinde la ce medic nimeriti am fost prima data la scan la 17 saptamini si au spus cai prea mic deci la voi medicul la cite saptamini va spus ce o sa aveti?

Subiectul mesajului: Re: Cind ati aflat ce o sa aveti?
MesajScris: 10 Mai 2010, 13:19 

Neconectat
Eu am aflat ca o sa am o fetita la 17 saptamini, :P si mi s-a confirmat de fiecare data cind am mers ulterior la USG.

MesajScris: 25 Mai 2010, 10:49 

Neconectat
Eu am aflat la 6 luni. La 20 de sapt nu mi-a spus ca era prea mic. M-am dus singura la 6 luni si mi-a spus ca va fi baietel, asa si a fost.

MesajScris: 03 Aug 2010, 14:16 

Neconectat
La mine istoria e interesanta ca am aflat de la inceput marea noutate cas insarcinata. la a doua USG am aflata ca sunt doi bebelusi, iar la a trea mai nam lesinat am aflat ca posibil sunt trei!!! Atunci nu mamai interesa sexul lor, dar al treilea sa oprit in crestere si asa am nascut doar doi bebelusi. Cind eram in spital a venit un medic de garda el era arab da medic bun, ca doar dupa bataile inimii lor mia spus care e baiatul si are e fata! IATA ASA a fost la noi. :lol:

MesajScris: 17 Aug 2010, 10:16 

Neconectat
La noi la fel a fost interesant, la 20 săptămîni cînd am fost la USG mi s-a spus că e băiețel, atunci am fost cu soțul, el a fost foarte bucuros (eu îmi doream fetiță), a doua oară cînd am fost mi s-a spus că e fetiță, am fost foarte derutați nu mai știam pentru ce să ne pregătim, fetiță sau băiețel, la urmă pe 10 octombrie 2009 și-a făcut apariția Nikishor, iar tati al nostru nu mai putea de atîta fericire :lol:

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]