Iata ca se apropie si sfarsitul sarcinii. Luna a 9-a este cea mai asteptata de toate gravidele. In saptamana 37 de sarcina fatul este considerat ca fiind la termen. Orice zi in uter in plus este un beneficiu pentru el.
Fatul conutinua sa creasca cu circa 14 grame pe zi. Baietii cantaresc, de obicei, mai mult decat fetele. Greutatea medie la nastere este de aproximativ 51 cm si 3450 de grame. Depozitele de grasime il vor ajuta sa isi regleze temperatura inafara uterului mamei.
Fişiere ataşate:
luna9.gif [ 42.33 KiB | Vizualizat de 437 ori ]
Scris: 03 Aug 2010, 14:20
La noua luni toti sunt ocupati cu venirea bebelusui, nau cind discuta. Da dupa exeplu meu multe mame nici nu ajung la la 40 de saptamini, eu de exemplu am nascut la 7 luni.
Scris: 04 Aug 2010, 15:09
Hahaha! Imi amintesc si eu de luna a 9-a. Toti eram in asteptare, uneori deja ma iritau toate rudele ca ma sunau si ma intrebau ce inca nu esti mamica...........inca nu!!! Mai ales ca am nascut la 42 sapt. Bebeul s-a lasat asteptat.
LEU
Subiectul mesajului: Re: Fatul la 9 luni
Scris: 08 Aug 2010, 18:31
Eu am născut la 36 sîptîmăni. Am lucrat pînă sîmbătă şi luni la prînz stătem deja cu bebeluşul pe burtică. Trimeteam mesaje că sunt mămică şi toţi le primeau ca o glumă...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum