Acum este 05 Sep 2010, 20:16 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Trintza
|
Subiectul mesajului: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 07 Iul 2010, 23:25 |
|
|
|
Eu am nascut in Balti. COnditii rele. Apa calda luam cu sticla de la un boiler si ma ducem intr-un dus nefunctionabil si ma spalam. Paturi in care cadeai indoita. Curat parca faceau in camere, in viceu era un cosmar, un miros de absorbante folosite (ma scuzati pt detalii).... Mancare nu am mancat, imi aduceau... Voi ce experienta ati avut?
|
|
 |
|
 |
|
Victoria
|
Subiectul mesajului: Re: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 10 Iul 2010, 17:27 |
|
|
oooooooooooooooooooffffffff, pentru mine a fost mai stresant sa stau in maternitate decit sa nasc  , cele 3 zile au decurs foaarte greu....mincarea, la fel mi-o aduceau pentru ca nu corespundea cu ceea ce trebuia sa manince o mamica care alapteaza, asta au recunoscut-o si bucataresele de acolo. Vizitele nu se permiteau, parca eram la inchisoare, izolata de lume...  Nici de liniste nu am avut parte, de dimineata cum se schimba tura o galagie si strigate pe coridoare, in camera intrau fara sa bata la usa, deci tresaream de fiecare data cind deschideau usa, citeodata aveam impresia ca o deschideau cu piciorul...Degeaba mai era scris pe usa: "Pastrati linistea si intimitatea lauzei". Dar de conditii nu mai zic nimic.... 
|
 |
|
Trintza
|
Subiectul mesajului: Re: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 10 Iul 2010, 23:35 |
|
|
Victoria, dar tu unde ai nascut? PS Am impresia ca acest forum este un dialog intre noi doua?  Tie nu?
|
|
 |
|
 |
|
Victoria
|
Subiectul mesajului: Re: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 12 Iul 2010, 16:39 |
|
|
Trintza scrie: Victoria, dar tu unde ai nascut? PS Am impresia ca acest forum este un dialog intre noi doua?  Tie nu? hahahahhahahhah, eu tot asa cred...  dar stii ca mai este un forum, celalalt e mai mult in rusa, multe mamici se folosesc de el, acesta nu e chiar atit de popular, dar mie mai tare imi place si vreau sa-l dezvolt... P.S. eu in Chisinau am nascut..
|
 |
|
Trintza
|
Subiectul mesajului: Re: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 12 Iul 2010, 16:58 |
|
|
|
Cred ca vb de mama.md Si mie nu-mi prea place fiindca multe mame deja se cunosc si vb doar intre ele.
|
|
 |
|
 |
|
kira
|
Subiectul mesajului: Re: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 12 Iul 2010, 17:56 |
|
|
Victoria scrie: oooooooooooooooooooffffffff, pentru mine a fost mai stresant sa stau in maternitate decit sa nasc  , cele 3 zile au decurs foaarte greu....mincarea, la fel mi-o aduceau pentru ca nu corespundea cu ceea ce trebuia sa manince o mamica care alapteaza, asta au recunoscut-o si bucataresele de acolo. Vizitele nu se permiteau, parca eram la inchisoare, izolata de lume...  Nici de liniste nu am avut parte, de dimineata cum se schimba tura o galagie si strigate pe coridoare, in camera intrau fara sa bata la usa, deci tresaream de fiecare data cind deschideau usa, citeodata aveam impresia ca o deschideau cu piciorul...Degeaba mai era scris pe usa: "Pastrati linistea si intimitatea lauzei". Dar de conditii nu mai zic nimic....  Victoria analogic, am impresia de parca am stat in acelasi salon, eu am nascut la nr.1 PS fetelor sunt de acord in ce priveste sai-tul mama.md, acolo sunt foarte multe fete si discuta mai mult una cu alta, unica ce poti face doar sa citesti mesajele, insa pina ajungi la sfirsit uiti si despre ce a mers vorba  , salut ideea de a dezvolta acest sait 
|
|
 |
|
 |
|
Victoria
|
Subiectul mesajului: Re: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 13 Iul 2010, 21:31 |
|
|
|
kira, tot la nr.1 am nascut...
|
 |
|
alessyka
|
Subiectul mesajului: Re: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 29 Iul 2010, 01:32 |
|
|
Si eu am nascut la Nr.1 in blocul nou, nu a fost ca intr-un hotel de 5 stele, dar nici cosmar nu poate fi numit!!! Mincarea o primeam de acasa si sotul ma vizita in fiecare zi, nu aveam nici o problema cu asta. Pe cei care nu erau din familie ii primeam in antreu(nu am avut multe vizite de acest fel) . Victoria scrie: kira, tot la nr.1 am nascut...

|
|
 |
|
 |
|
Trintza
|
Subiectul mesajului: Re: Pareri despre maternitatile din RM Scris: 29 Iul 2010, 11:22 |
|
|
|
Ooooo, dar pe mine m-au vizitat toti aproape in maternitate si inca de cateva ori, deja imi era incomod de celelalte fete din salon. Dar nici cum era o fata ca nu a vizitat-o nimeni, doar o data imi pare si aceea soacra. Cel mai placute erau vizitele sotului desigur, eram incantata cum il alinta pe bebe.
|
|
 |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|